2024 is begonnen!

Bij ’t Oale Roadhoes zijn we 2024 begonnen met een paar dagen rust zodat we de rest van het jaar er weer vol energie tegenaan kunnen. Door onvoorziene omstandigheden kregen we te maken met een tekort binnen ons vaste team. Het vergde wat gepuzzel om de planning van de laatste maanden rond te krijgen. Maar, het is gelukt! Dat hadden we echt te danken aan de flexibiliteit en onvoorwaardelijke inzet van de vaste- en oproepmedewerkers. Hulde aan dit fantastische team! Mede hierdoor besloot ik om met Kerst en de nieuwjaarwisseling de deuren voor even te sluiten. Mijn collega’s verdienden het om deze dagen bij hun dierbaren te zijn.

Om het jaar nog eens extra goed te beginnen ben ik er trots op dat Wessel Grobbink, -na drie jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs-, per 1 januari ons team weer terug komt versterken. Natuurlijk is het zo dat we openstaande vacatures het liefst zo snel mogelijk ingevuld zien, maar Wessel is de drie maanden opzegtermijn die in het onderwijs gehanteerd worden, meer dan het wachten waard geweest.

Vanzelfsprekend gaan we dit jaar ook knallen! Binnenkort starten de gala-avonden, gevolgd door het grote Carnavalsfeest. Hiervoor hebben we de zaken optimaal geprofessionaliseerd. Zo zijn er meer ingangen, garderobeplekken en toiletten.

Daarnaast staan er weel veel leuke en verrassende activiteiten op de planning. Daar beginnen we vrijdag 15 maart mee wanneer de ABBA Tributeband ons een grandioze, muzikale avond belooft. Kom je lekker meezingen en swingen op Dancing Queen, Waterloo en alle andere onvergetelijke ABBA-hits? Met hun legendarisch bekende kostuums en muzikale kwaliteiten mag je gegarandeerd rekenen op een show die je niet wilt missen!

Graag tot snel,
Ruud Droste

Deel dit bericht

Meer nieuws

Volgend bericht
Zomertijd!