40 jarig jubileum!

Het is zomer! Althans volgens de kalender. Het weer heeft nog niet echt mee gezeten, maar daar gaat vast verandering in komen. Desondanks is er weer genoeg gebeurd bij ’t Oale Roadhoes. En voor de komende periode staat er ook weer genoeg op de planning. Gelukkig zijn bij ons de glazen altijd vol en komt er vast een top zomer aan!

Ons 40-jarig jubileum

Op 27 Juni hebben we met ’t Oale Roadhoes een fantastisch mijlpijl behaald, we bestaan namelijk 40 jaar! Een heuse bijzonderheid aangezien er niet zoveel horeca bedrijven zolang bestaan. Dit heugelijke feit moest natuurlijk gevierd worden en dat hebben we dan ook zeker gedaan. Op 27 Juni hebben we alle leveranciers, verenigingen en clubs die bij ons residentie houden uitgenodigd voor een feestavond. Leuk om met iedereen eens in een andere setting bij te praten en herinneringen op te halen aan 40 jaar Oale Roadhoes.

Verder stond deze avond ook in het teken van een inzamelactie voor ‘De Zonne Hoeve’.  Dit is een woonvorm waar jong volwassenen met een meervoudige beperking kunnen wonen en hier een mooi leven kunnen hebben. Onze gasten konden hiervoor een donatie doen, en dit heeft geresulteerd in een prachtig bedrag. Nogmaals dank hiervoor!

Wie jarig is trakteert!

Naast de feestavond voor genodigden zijn wij uiteraard onze gasten ook niet vergeten. Hiervoor hebben onze koks een heerlijk 4 gangen menu samengesteld voor slechts €40,-. (klik hier voor het menu)

Kom deze zomer gezellig eens langs om van dit heerlijke menu te genieten!

Nog meer geslaagd nieuws

Naast een geslaagd jubileum was er nog meer geslaagd nieuws afgelopen maand. Halverwege Juni kregen namelijk enkele van onze collega’s het spannendste telefoontje van hun leven tot nu toe. Gelukkig zijn ze bijna allemaal geslaagd, en kunnen ze genieten van een welverdiende zomervakantie en lekker aan het werk.

Ruud heeft alle geslaagden een heerlijke taart gebracht als felicitatie.

Zomervakantie!

Binnenkort start de zomervakantie alweer. Voor de zomervakantie staan er weer enkele leuke activiteiten op de planning bij en rondom ’t Oale Roadhoes. Denk aan live muziek,  een cocktail avond en niet te vergeten de Schröder Masterclass!

Kijk voor meer informatie op onze agenda.

 

Tot ziens bij ’t Oale Roadhoes,

Wessel Grobbink

Deel dit bericht

Meer nieuws

Vorig bericht
Zomertijd!