Zomertijd!

Het is weer zomertijd. De avonden worden langer en we mogen ons verheugen op beter weer. Op ons terras genoten de eerste gasten al van een voorzichtig voorjaarszonnetje.

Het team van ’t Oale Roadhoes is goed voorbereid op weer een fijn en warm seizoen. We volgden een training waarbij onze kernwaarden nog eens benadrukt werden; gastvrijheid en nét dat beetje extra service bieden aan onze gasten. Dat zit al in onze genen, maar wij gaan voor goed, beter, best. In alles! Dat geldt ook voor onze (h)eerlijke producten. Hierbij denk ik dikwijls aan de reclame van Ben. Je kent haar vast wel. De dame die bij Barista een kop koffie besteld maar gewezen wordt op een uitzonderlijk creatieve variant. Uiteindelijk kiest ze toch voor dat gewone bakkie.

Dit typeert ook ’t Oale Roadhoes. Wij gaan niet mee in alle trends maar serveren wat bij ons, Tukkers, past. Voorlopig hoef je dus niet te rekenen op een Chai Latte van havermelk. Wél op een heerlijke cappuccino van bijzonder hoge kwaliteit. Want onze koffie is niet van thuis. Zij wordt gezet van vers gemalen, biologische koffiebonen en geserveerd met onze eigen gebakken wortelkoek. Gewoon normaal, erg lekker en altijd verrassend.

Graag tot snel,
Ruud Droste

Deel dit bericht

Meer nieuws

Vorig bericht
2024 is begonnen!